Begravelse

Når du vælger at anvende Gaardhøje begravelsesforretning, får du en værdig begravelse af din kære. Værdighed og respekt er en selvfølge og med menneskelige kvaliteter, så som empati og evnen til at lytte, skaber vi en tryghed der gør, at du kan koncentrere dig om at bearbejde sorgen hos dig selv og dine nærmeste.

 

Med de grundlæggende værdier kan vi skabe en meget personlig begravelse, der tager jeres individuelle ønsker med på en god måde. Vi er til for dig og det er vigtigt for os, at du ved du kan tale med os, om det gælder både følelser og det økonomiske.

 

Det sidste er ofte en svær del af planlægningen i forbindelse med et dødsfald, men hos os sker planlægningen i dit tempo og på dine præmisser. Vi er din fortrolige partner igennem den svære tid.

 

Kontakt os og hør mere om begravelse

Du er velkommen til at kontakte os via vores kontaktside og høre mere om vores begravelsesforretning, også inden en eventuel aftale indgås eller ringe til os på tlf. 97 42 09 11. Vi har mere end 100 års erfaring og kan derfor undgå uforudsete problemer og sikre dig en dag hvor alt er i orden ned til mindste detalje.

 

Med stor erfaring fra begravelser i Holstebro, Vinding, Struer, Sørvad, Sorø, Aulum, Vinderup & Ulfborg kan vi være den støtte igennem den svære tid, du har ledt efter.